Meer WO-l en de stukken uit de expo


Hier de stukken uit kranten ed. die in de expo zijn opgenomen, zodat ze tot beter leesbare maat zijn te vergroten en so wie so er meer tijd genomen kan worden om ze te lezen. Ingedeeld per subserie, per straat, uit de expo. 
Hier wordt ook z.s.m. eerste extra info opgenomen van kijkers.Het grote nieuws van het einde van WO-l hier in de krant. Aan echte grote koppen werd nog niet gedaan.

> De krant met de aankondiging van de wapenstilstand, te zien bij Lange Nobelstraat Zierikzee, Havenpark 5 Zierikzee, De Duinen Haamstede en bij Het Tonnemagazijn in Brouwershaven.>Kramtenartikel te zien de exposerie in Brouwershaven. Over de komst van Belgische vluchtelingen naar Brouwershaven en de opvang van hen.
.

.
>Bij de exposerie in de Lange Nobelstraat in Zierikzee (etalage AH)
De rede van de arts Van der Hoeven uit Zierikzee bij het ontvangen van zijn eerbetoon in hotel-restaurant Juliana (nu AH)
Klik HIER voor het hele boekje. 


>Aan
sluitend bij de serie op dia-video bij het Havenpark. Zierikzee
Het artikeltje waaruit blijkt dat de Concertzaal achter Mondragon werd gebruikt voor de opvang van Belgische vluchtelingen, dat eigenlijk gaat over de invoering van het staatspensioen, de voorloper van de AOW.


.

.