Groeiend over de regio

Om in 2018 zoveel mogelijk kernen te betrekken starten we nu ook met uitbreiding met wat kleinere (A3) posters. (Zo kan de groei van het expoproject toch al versneld al blijft de, hartelijk verkregen, subsidie nog ietsje overzichtelijk.) Bovendien kan er zo ook makkelijker tegemoet gekomen worden aan de wens, die steeds meer naar voren kwam, dat mensen ook graag eigen foto`s inbrengen.
Omdat alles natuurlijk ook verwerkt moet, zowel als expo als op de site, doen we dit kern-voor-kern. Als eersten zijn nu de bewoners van de kernen Sirjansland en Nieuwerkerk uitgenodigd.


>Foto en info kan ingestuurd naar stichtingvlam@gmail.com:
-foto, gescand in redelijke resolutie
(Met het insturen zegt u toe dat deze hiervoor inderdaad gebruikt mag worden en Stichting Vlam hier in elk geval niet verantwoordelijk voor is)
-Plak waar de foto (waarschijnlijk) genomen is. 
-Jaar waarin de foto (waarschijnlijk) gemaakt is.
-Eventueel korte info over wat er op de foto staat (komt op de poster, namen vermelden we daar trouwens niet)

-Adres waar de poster komt te hangen
-Meer info/verhaal voor op de de site (dit mag ook vrij uitgebreid zijn. Wij zullen eventueel een beetje redigeren.)
-Uw telefoonnummer, voor het geval dat. Uw e-mailadres hebben we natuurlijk al door uw eigen e-mail.

>De eigen bijdrage van 2,50 per poster graag overmaken naar: NL77INGB0007733220 t.a.v. Stichting Vlam, onder vermelding van uw e-mailadres (omdat daarbij het @ teken niet te gebruiken is dit vervangen door AD, dus bv. stichtingvlamADgmail.com). 

Aanvragen kunnen nu al direct gedaan worden. De gerealiseerde posters worden (steeds als er een paar zijn) bij het bestuur van Dorpsraad bezorgd. U krijgt dan een mailtje.  
U kunt dus ook aanvragen doen t.b.v. een familielid of kennis uit het dorp, Als u een groot pand hebt, of een apart bedrijfspand o.i.d. kunt u wat meer aanvrage doen.
De expo start officieel 1 juni, maar als er past bij een eerdere, speciale lokale gelegenheid kan dat ook eerdere. De expo kan ook na de start nog doorgroeien. 

Tot kijk!
Vanonder de paraplu van Stichting Vlam
Jolien Hemmes, c.p. O kijk hier!
stichtingvlam@gmail.com / 06-13033190

PS: Natuurlijk zijn ook andere bronnen voor steun welkom Hoe meer groei verzekerd is, hoe meer ook gelegenheidssponsering en crowdfundingsacties succesvol zullen zijn voor extraatjes. Wat verworven is zal altijd direct omgezet worden in meer expo en dat met oog voor de belangen van hen die bijdragen. Natuurlijk krijgen sponsors en anderen daarbij ook de eer en aandacht terug die hen logisch toekomt.

 

 

Linkjes naar enkele stukjes en stukken in de media (niet compleet)
https://www.zierikzee-monumentenstad.nl/buitenexpo-met-oude-fotos-groeit-groter/
http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duiveland/buitenexpo-met-oude-foto-s-groeit-groter-1.6235434
http://www.pzc.nl/bevelanden/8-juli-opening-foto-expositie-in-colijnsplaat~abe524ab/ (hun foto is niet over ons).
Scholieren Brouw openen expo oud foto`s .
http://www.de-bevelander.nl/nieuws/algemeen/202735/opening-expo-o-kijk-hier-in-colijn-