Straks

Maand juli. Diverse zomermarkten en activiteiten.
Altijd een leuke aanleiding om ook een Okijkhier!-ommetje te maken.
>Zierikzee vanaf 9 juli is er 7 weken lang van 10.00-17.00 uur op dinsdag een toeristenmarkt.
Er staan leuke kramen door het gehele centrum (Havenplein, Poststraat en Kerkhof). Bij de dikke toren is er een curiosa markt met zo’n 20 kramen antiek en 2e hands spulletjes en een kleedjesmarkt (kinderen mogen gratis deelnemen met een kleedje om hun 2e-hands spulletjes te verkopen).
>Nieuwerkerk S-D. Info volgt.
>Wissenkerke N-B. Info volgt.

       


2 t/m 8 augustus. Kermis in Zierikzee
Kleine extra expo met oude foto`s over eerdere kermissen in Zierik langs de Ee!


Meer info volgt.


Kunstspoor Noord-Beveland
Weekend 17 & 18 augustus en weekend 24 & 25 augustus
De zomerroute kruist ‘O kijk hier!’ bij het atelier van Marion Kamper, Voortstraat 1, Wissenkerke , die aan beiden meedoet.


Havendagen Zierikzee, rond de Nieuwe Haven
22, 23 en 24 augustus 2019
Natuurlijk past ook op een rustig moment een wandelingetje langs het deel van de zomerexpo ‘O kijk, Zierik langs de Ee!’- rond het Luitje over de historische Nieuwe Haven.   


Hele jaar: Gelegenheidsexpo’s op uitnodiging en ‘O kijk naar de kijkers!’ Beiden zowel op S-D, op N-B als in andere gemeenten.
Edities rond events en/of andere edities op maat worden op (gesponsorde) uitnodigingen van harte gerealiseerd. Deze kunnen samengesteld op basis van al opgebouwd materiaal en/of met extra materiaal.
Ook uitnodigingen van zorgcentra voor een expo zijn van harte welkom. Expo`s werden daar steeds zeer enthousiast ontvangen. Zolang we nog geen vaste subsidie of speciale subsidie voor deze activiteit hebben is een bijdrage verder wel nodig.

            
Links De Duinen  waar nu al voor de tweede maal ‘O kijk naar de Kijkers!’ was, rechts een speciale editie Zierikzee-2018 bij Capri en haar 3 buren,rond het kruispunt Mol/Schuithaven/Melkmarkt/Dam


14-15 september Monumentendag 2019
Intussen is bekend dat de geplande leuke bijdragen in stijl, op heel passende locaties gepresenteerd kunnen. Meer info volg.  


Oktober. Maand van de geschiedenis.
Er zal ook weer bijdragen worden aan het programma van de Maand van de geschiedenis.


Winter 2019
Er komt, ijs en weder dienende, ook weer een speciale wintereditie.


Donateursacties en opties sponsoren
Vorig jaar zijn we begonnen met enkele kleine donateirsacties, De ontvamgst van de expo`s is immers positief en er is nog veel meer leuks en interessants om te laten zien. We zijn natuurlijk blij met de verkregen basissubsidie, maar donateurs en sponsoren zijn voor uitgebreidere versies van harte welkom.  Voor donateurs met een gezellig extraatje, spomsoren kunnen soms ook bijdragen met het mogelijk maken van een expouitbreiding die bij hen aansluit.