Straks


Oktober. Maand van de geschiedenis.
In Zierikzee loopt, wegens succes, de route Zierik langs de Ee! in afgeslankte vorm nog door. Het kleine maar leuke routeboekje is nu te koop bij Museum De Werf en  binnenkort op nog enkele plaatsen. De 2,- ervoor wordt mede gebruikt voor meer expo.

Dit jaar heeft de landelijke Maand van de Geschiedenis het thema Hij-Zij. Vlam draagt bij met een minispecial bij de lopende route ‘O kijk die twee vrouwen van vroeger!’ over ‘twee vrouwen van’ op belangrijke momenten van de vroege geschiedenis van Zierikzee. Een spot op hen omdat ze veel machtiger waren dan vaak verwacht en het beeld van toen zo mooi verrijken.
Meer info over de locaties volgt. 


Winter 2019
Er komt, ijs en weder dienende, ook weer een speciale ‘wintereditie’.


Hele jaar: Gelegenheidsexpo’s op uitnodiging en ‘O kijk naar de kijkers!’ Beiden zowel op S-D, op N-B als in andere gemeenten.
Edities rond events en/of andere edities op maat worden op (gesponsorde) uitnodigingen van harte gerealiseerd. Deze kunnen samengesteld op basis van al opgebouwd materiaal en/of met extra materiaal.
Ook uitnodigingen van zorgcentra voor een expo zijn van harte welkom. Expo`s werden daar steeds zeer enthousiast ontvangen. Zolang we nog geen vaste subsidie of speciale subsidie voor deze activiteit hebben is een bijdrage verder wel nodig.

            
Links De Duinen  waar nu al voor de tweede maal ‘O kijk naar de Kijkers!’ was, rechts een speciale editie Zierikzee-2018 bij Capri en haar 3 buren,rond het kruispunt Mol/Schuithaven/Melkmarkt/Dam


Donateursacties en opties sponsoren
Vorig jaar zijn we begonnen met enkele kleine donateirsacties, De ontvamgst van de expo`s is immers positief en er is nog veel meer leuks en interessants om te laten zien. We zijn natuurlijk blij met de verkregen basissubsidie, maar donateurs en sponsoren zijn voor uitgebreidere versies van harte welkom.  Voor donateurs met een gezellig extraatje, spomsoren kunnen soms ook bijdragen met het mogelijk maken van een expouitbreiding die bij hen aansluit.


2020 Zomerexpo met nieuw thema  in de maak.

Donateurs zijn extra welkom, maar ook sponsoren. (De Gemeente wil vooreerst integraal extra schaven bij Cultuur.)


2020 Bijdrage aan de herdenking en viering 75 jaar einde WOll

Donateurs zijn extra welkom, maar ook sponsoren. (De Gemeente wil vooreerst integraal extra schaven bij Cultuur.)


2020 De huidige editie ‘Zierik langs de Ee’  blijft in gebruik ook t.b.v. herhaling van de historische viering en combi met eilandbrede editie ‘Scouwen&Duveland eeuwen terug’ blijft een doel.

Donateurs zijn extra welkom, maar ook sponsoren. (De Gemeente wil vooreerst integraal extra schaven bij Cultuur.)