Zomerexpo’s 2018, kaart met kernen

De zomerexpo ‘O kijk, dat zijn die oude foto`s van hier’! – 2018 bestond uit een steeds verder uitgroeiende route, waarbij foto’s van rond 1900 te zien waren op de locatie waar ze indertijd gemaakt zijn. Het exposeren op locatie kan door het tonen achter ramen en in etalages. Zo krijg je een bijzonder, echt inkijkje in het straatleven van 100 jaar geleden.
Op 1 maart 2018 startte dit jaar de de eerste preview van de zomerexpo, in de weken daarna kwam er steeds een preview bij, eerst op S-D en daarna op N-B, tot in juni de zomerexpo op volle kracht was. De zomerexpo liep t/m de laatste officiële zomerdag, 20 september (een enkele serie t/m Monumentendag, een enkele serie juist tot eind september. Bij de zomerexpo is ook weer met veel plezier samengewerkt met allerlei lokale evenementen (zie ook ‘Agenda’). Ook dit jaar waren er weer vele bewoners, andere organisaties en scholen betrokken met ramen, met extra foto`s, met informatie, realisatie en meer. 
De info over deze expo zal online nog lang, als impressie, beschikbaar zijn (en het materiaal blijft inzetbaar).
Hieronder op het kaartje alle kernen met een route in 2018 plus een overzichtelijk lijstje. Klik daar op een kernnaam en kom op  de pagina met info over de expo in die kern. (De 11 betrokken gehuchten zijn niet gemeld op de kaart, wel, met klikpunt, in het lijstje eronder.)


Klik naar een kern:
> Haamstede
> De acht gehuchten op Schouwen
> Brouwershaven
> Zierikzee
> Nieuwerkerk
> De drie gehuchten op Duiveland
>Bruinisse
> Colijnsplaat
> Kortgene